Barion Pixel nuuvella

müge giljani

Újdonsűlt szárnypróbálgató vagyok. Az első történetemet írom az "Újvilág teremtők" facebook odalon. A történetem címe nemes egyszerűséggel valószínűleg a "Teremtők" lesz. Még egyenlőre kiforratlan. Sőt, arra invitáltam követőimet együtt "faragjuk" ki ezt a történetet, de még valószínűleg nem sikerült elérnem náluk a kellő "lökést". Sebaj. Ettől még nem kettyenek el. Ami késik, nem múlik.


Eddigi megjelenések

https://www.facebook.com/%C3%9Ajvil%C3%A1g-teremt%C5%91k-103855691722308


Újdonsűlt szárnypróbálgató vagyok. Az első történetemet írom az "Újvilág teremtők" facebook odalon. A történetem címe nemes egyszerűséggel valószínűleg a "Teremtők" lesz. Még egyenlőre kiforratlan. Ső... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

https://www.facebook.com/%C3%9Ajvil%C3%A1g-teremt%C5%91k-103855691722308

müge giljani első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni müge giljani nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!