Barion Pixel nuuvella

MusztraiAniko

A nevem Musztrai Anikó, '68-ban születtem Pesten. Gyerekkoromomat egy Nógrád megyei kis határ faluban töltöttem. Eredeti szakmám szociális munkás, de 30 évnyi könyvraktári meló után 2 éve roki nyugger lettem. Két 20 éves diákot, egy álmodozó bölcsész férjet és 3 utca macskát nevelek. Kb, huszonéves korom körül kezdtem írni, verseket, meséket, elbeszéléseket, krimit, regényeket, gyerekverseket, dalszövegeket egy metál bandának. Több irodalmi pályázat megnyerése után számos antológiában jelentek meg írásaim, illetve különböző internetes irodalmi portálokon. Eddig 4 kötetem jelent meg e-könyv- és nyomtatott formában. Pár éve blogot kezdtem írni Szuteréngerilla dala címmel, ahol főképp proli-novellákat publikálok, ezek az urbán ugar legendái.


A nevem Musztrai Anikó, '68-ban születtem Pesten. Gyerekkoromomat egy Nógrád megyei kis határ faluban töltöttem. Eredeti szakmám szociális munkás, de 30 évnyi könyvraktári meló után 2 éve roki nyugger... tovább olvasom

A Balfék meg a Surranó

Két alkesz kalandjai a panel rengetegben...

26 perc olvasás
2 2 0
Legyen úgy..

Minden vesszen el.

1 perc olvasás
1 1 0
Temetésen

Búcsúzó.

1 perc olvasás
1 1 0
Üzemorvosnál

Mikor kell a meló, ha belehalsz is...

1 perc olvasás
1 1 0
Halkan dalolj

Jó éjt hát, kedvesem.

1 perc olvasás
1 1 0
A víz fölött járva

Fortélyos félelem igazgat.

3 perc olvasás
1 1 0
Mikor az utcán átment...volna...

Végre rászánod magad, de bebukod. Plusz még az élet is jól megcsapkod ostorral.

4 perc olvasás
1 1 0
Amit tőlem kérsz

Remény.

1 perc olvasás
1 1 0
Régen láttalak

Kísérjen halk dalom.

1 perc olvasás
1 1 0
Messzi tájon

Nyomtalanul.

1 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni MusztraiAniko nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!