Barion Pixel nuuvella

Nagy Gergő

Egy szurokszínű éjszakán bekapcsoltam a számítógépet, majd a monitor kórház-fényében figyelni kezdtem, mit pötyögnek az ujjaim.


Egy szurokszínű éjszakán bekapcsoltam a számítógépet, majd a monitor kórház-fényében figyelni kezdtem, mit pötyögnek az ujjaim.

Földalatti

Ki tudja, milyen alakok utaznak a metróban... ki tudja merre.

3 perc olvasás
0 0 0
Ibolya néni és a Végzet

Ibolya néni egy zsáknyi halálra ítélt kiscicával baktat a patak felé.

2 perc olvasás
0 0 0
Hajnalodik. Indulok

Egy gyilkosság... vagyis egy szakítás története.

6 perc olvasás
0 0 0
Voltam. Emlékszel?

A gyász anatómiája misztikumba csavarva, meghintve egy kis libabőrrel.

5 perc olvasás
2 0 0
Szerelem

Antiromantikus pillanatkép egy modern szerelemről.

5 perc olvasás
0 1 0
Volt ilyen is...

„Ezekért érdemes élni, én mondom neked, Ferikém. Szoknya alól kivillanó combok, pillantások, testek, csókok, az édes borzongás, amikor megfogom valakinek a kezét, az émelyítő üresség, amikor elhagynak, és a pillangók rebegése a gyomromban, mielőtt szerelmet vallok.”

6 perc olvasás
0 0 0
A kívülálló

Egy káprázatos őszi délutánon történt, hogy Dávid számára megállt az idő.

5 perc olvasás
0 0 0
A halottlátó

„A kezemben lévő lőfegyver egy .44 Magnum kaliberű Colt Anaconda revolver, amivel ilyen közelről akkora lyukat tudnék csinálni a mellkasán, hogy akár az öklömet is át tudnám dugni rajta. Helyezze kényelembe magát!”

9 perc olvasás
0 0 0
Szenvedély

MIndenkinek van valami szenvedélye. Még Jánosnak is.

12 perc olvasás
0 0 0
A Géza

Nagyvárosi groteszk, hátborzongató csavarral a végén. Ha te is hivatali munkarendben dolgozol, garantáltan rosszul fogod érezni magad tőle.

3 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Nagy Gergő nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!