Barion Pixel nuuvella

Nagy Gizella Emese

Mondd meg a szélnek!

1 perc olvasás
1 0 0
Mikor reggel jöttél

1 perc olvasás
0 0 0
A lábnyomod

Emlékezés egy régi szerelemre, mely nem jó véget ért.

1 perc olvasás
0 0 0
Bezárva

Bezárva az emlékekbe. Akik elhagytak, talán jó is, hogy elhagytak. A tapasztalatok nem hiába voltak, nem hiába éltük meg őket.

1 perc olvasás
0 0 0
Ó, anya

Mikor nem gyógyulnak a lelki sebek, mert újabbak jönnek rájuk és mindig felszakadnak. Miért nem tanítják meg nekünk, hogyan kezeljük ezeket?

1 perc olvasás
0 0 0
Ketten egyedül

Mikor ketten vagyunk, egymás mellett, de nem egymással, nem egymást segítve. Mikor egyedül van az ember, pedig ott van mellette a másik is...

1 perc olvasás
0 0 0
Utak

Utak ritkán találkoznak. Az ember sokszor nem önmaga dönti el, akar-e igazán útitársat, akar-e szívbéli, őszinte találkozásokat, vagy a csöndbe fut az útja - magányosan.

1 perc olvasás
0 0 0
Ugye, eljössz majd hozzám

Mikor összedőlnek a tézisek, s a világ lángol, jó lenne valakivel ezt együtt megélni, együtt egymást erősíteni.

1 perc olvasás
0 0 0
Találkozások

Rövid találkozások az Asszony és az Ember között az idő különböző pontjain. .

2 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Nagy Gizella Emese nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!