Barion Pixel nuuvella

Nagy Károly

21 éve dolgozom a Médiában. Voltam már híradós riporter, szerkesztő, műsorvezető. Már 14 éve rádiózom. A Trend FM főszerkesztő-helyettese vagyok és a reggeli tőzsdei hírműsort vezetem. Egy regényem már megjelent, többször indultam novellaíró pályázaton. Rendszeresen írok cikkeket. Lételemem a publikálás.


Eddigi megjelenések

Számtalan cikkem jelent meg főleg politikai és gazdasági újságokban. Jelenleg a Portfolio.hu-n és a Turizmus.com-on publikálok még. Novellákat a JCDecaux pályázatára adtam be. Idáig egy könyvem jelent meg, A Föld védelmében címmel. www.afoldvedelmeben.hu


21 éve dolgozom a Médiában. Voltam már híradós riporter, szerkesztő, műsorvezető. Már 14 éve rádiózom. A Trend FM főszerkesztő-helyettese vagyok és a reggeli tőzsdei hírműsort vezetem. Egy regényem má... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Számtalan cikkem jelent meg főleg politikai és gazdasági újságokban. Jelenleg a Portfolio.hu-n és a Turizmus.com-on publikálok még. Novellákat a JCDecaux pályázatára adtam be. Idáig egy könyvem jelent meg, A Föld védelmében címmel. www.afoldvedelmeben.hu


Nagy Károly ajánlásai

Hanna Firkál
Tökéletes
Arany Mária
Úton - útfélen
Peer Krisztián
Töklámpás

Szeretném kiadatni a könyvemet

Sziasztok! A Föld védelmében sci-fi, háborús utópia regényem után készül a második könyvem is. Az előző könyvhöz hasonlóan, itt is arra törekszem, hogy olyan érzést keltsek, akár meg is történhetne.

Támogatási célom: 30 000 Ft

Támogatom
Ma belehalunk

Péntek esti edzés, zenével, légszomjjal, gondolatokkal, aranyköpésekkel.

3 perc olvasás
1 0 0
Orosz titkosszolgálati jelentés - még 2016-ból

Már 6 évvel ezelőtt írtam arról, igaz sci-fi-ként, hogy Oroszország tervezi Novorosszija kiépítését. Azt, hogy ezek az új államrészek az orosz-ukrán háború után Oroszország részei lesznek, vagy önálló, a világ jelentős része által el nem ismert államként lesznek jelen, az persze a jövő zenéje.

3 perc olvasás
1 0 0
A Föld védelmében - amikor egy történet valósággá válik

A regényem további részleteit is megosztom itt, ha úgy alakul az orosz-ukrán háború

13 perc olvasás
1 0 0
Adja ide a pa(r)(n)asz(t)könyvet

Bolti pszichológiai abszurd. Amikor az igazságérzet nagyobb, mint a vásárlási kényszer.

3 perc olvasás
0 0 0
Oltott nemzet

A koronavírus elleni oltás félelmei teljesen érthetőek. Csak a vírustól való rettegés erősebb ennél.

3 perc olvasás
0 0 0
Kultúra, *** meg!

Ki hótiszta művészetre várt, annak műszerszámmal a kezében kellett ébrednie. Rövid visszatekintés, szándékosan nem említve a darab címét és annak szereplőit.

4 perc olvasás
0 0 0
Mondanivalóért jöttem

Nagy felelősség a mindennapi közlés, főleg akkor, ha nincs elég történet hozzá. Ilyenkor segít az évek és a rutin. Két ördögi játszócimborád.

1 perc olvasás
0 0 0
Vízvilágháború 2030
Vízvilágháború 2030 - 3.

Egy lehetséges jövőkép arról, ha az emberiség nagyon elrontja a következő pár évet.

16 perc olvasás
0 0 0
Aszálytól sújtva
Vízvilágháború 2030 - 1.

Miközben a politikusok és a multinacionális cégek vezetői a gazdasági növekedés és az új, meg újabb technológiai megoldások bűvöletében éltek, addig elfeledkeztek megoldást keresni arra, hogy a választóik és a vevőik egy jelentős része ne haljon szomjan.

6 perc olvasás
0 0 0
Aszálytól sújtva
Vízvilágháború 2030 - 2.

A kutatókra nem hallgató politikusok pótcselekvése. Majd döntünk arról, hogy legközelebb döntünk.

5 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Nagy Károly nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!