Barion Pixel nuuvella

Nagy Szaffina

Nagy Szaffina vagyok, spirituális tanító, író, előadó. Cikkeket, könyveket írok egészség, vegánság, szellemi, lelki fejlődés, spirituális témákban. Tanfolyamaim: Csakra, vegán, tarot, jóga. Meditációs hanganyagokat, letölthető formában, és tanító videókat is készítek. Életmód Magazin Youtube. Facebookon és Instagramon is követhető vagyok.

Weboldalam könyveim, tanfolyamok, írások: www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Nagy-Szaffina-%C3%89letm%C5%B1vei-346253915976376/

Életmód Magazinom Youtube csatornámon:
https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Más Világban Élek – spirituális angyali, mágikus, tündéres, fantasy, csakra, tarot írások, művek
https://www.facebook.com/masvilagbanelek/?ref=settings

Nap és Hold Jóga
https://www.facebook.com/Nap-%C3%A9s-Hold-J%C3%B3ga-111548437040847/


Nagy Szaffina vagyok, spirituális tanító, író, előadó. Cikkeket, könyveket írok egészség, vegánság, szellemi, lelki fejlődés, spirituális témákban. Tanfolyamaim: Csakra, vegán, tarot, jóga. Meditáció... tovább olvasom

Nagy Szaffina első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Nagy Szaffina nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!