Barion Pixel nuuvella

Nagyné Pál Tünde

Amikor írok, olyan jól érzem magam, mint egy gyönyörű réten a virágok. Gyermekkoromban felmásztam a diófára, volt egy jó vastag ága, és ott olvastam. Már nem kell elbújnom, bárhol vagyok, megszűnik számomra a Világ, ha egy jó kis novellát, vagy regényt olvasok, vagy írok. Ha írok, mindig azt a műfajt választom, amivel kitudom fejezni magam, amire ihletet kaptam, amit szeretnék elmondani, továbbadni.
Kívánom, hogy ezen az oldalon olyan olvasnivalókat találj, hogy számodra is megszűnjön a Világ egy kis időre, mintha Isten gyönyörű virágoskertjében sétálnál.


Amikor írok, olyan jól érzem magam, mint egy gyönyörű réten a virágok. Gyermekkoromban felmásztam a diófára, volt egy jó vastag ága, és ott olvastam. Már nem kell elbújnom, bárhol vagyok, megszűnik sz... tovább olvasom

Nagyné Pál Tünde első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Nagyné Pál Tünde nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!