Barion Pixel nuuvella

Németh-Botka Mária

Sziasztok! :)
Régóta írogatok kitalált történeteket. Gyerekkorom óta, először papírra vetettem a gondolataimat, fantáziámat, de szerencsére könnyebben meg tudom most már mutatni, hogy elolvashassák. Remélem másoknak is pont olyan izgalmas lesz, mint nekem, mikor begépeltem, és a lelki szemeim előtt játszódott a történet.
Szeretek elvonatkoztatni a valóságtól, mert a valós világ néha olyan visszataszító, amikor sorra jönnek a problémák és nem könnyű pozitívnak maradni. Felüdülés, mikor olvashatok vagy írhatok, olyankor vissza találok önmagamhoz.
Olvassátok az első olyan könyvemet, amit nem is olyan régen írtam meg, remélem elnyeri tetszéseteket! :)


Sziasztok! :)
Régóta írogatok kitalált történeteket. Gyerekkorom óta, először papírra vetettem a gondolataimat, fantáziámat, de szerencsére könnyebben meg tudom most már mutatni, hogy elolvashassák.... tovább olvasom

Németh-Botka Mária első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Németh-Botka Mária nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!