Barion Pixel nuuvella

Samantha Roberts

Az új iskolai tanévek mindig magukban hordozzák az újdonságok felfedezését.

Gondolok itt az új diákokra,tantárgyakra és nem utolsó sorban a barátokra.

Az iskola jelenti nekem a mindent,de nem tanulás ügyileg.

Itt én vagyok a méhkirálynő.Nekem vannak a legtutibb barátnőim és minden pasi a lábaim előtt hever.Imádom ezt,hogy mindenki engem ajnároz és Valentin napon még a párom is féltékeny,hogy több szerelmes üzenettel is bombáznak a fiúk.

Samantha Roberts vagyok.Január 15-én töltöttem be a tizenhetet.A szüleim hatalmas bulit rendeztek nekem,amin megkaptuk az alpesi nyaralónkat,hogy ott tartsunk meg a bulimat.Természetesen a barátaimat magángéppel vittük el a helyszínre és egy óriási partival ünnepeltük meg egy szombati napon.Pár egyetemistát is sikerült meghívnom hála a tökéletes közösségi médiai befolyásomnak.Így volt pia is,amiről természetesen a szüleim még csak nem is sejtik,hogy ott volt.

A középpont én vagyok.Az egész iskola körülöttem forog.Vannak csicskáim,akik ha úgy akarom bármikor bármelyik tantárgyamat képesek tökéletesre megírni.Cserébe megadom nekik azt,amire a legeslegjobban vágynak.Itt kis dolgokra gondolok,mint egy csók,pénz,egy limitált kiadású táska,karkötő,ruha.Bármit megadok azért,hogy én legyek a legjobb.

Gyakran járok szoláriumba,azért vagyok mindig barnább az átlagnál,mint aki a napra kimegy.Csinos arcom a legtöbb fiút is az arcvonalammal ejtettem rabul.Barna hajam,amit szög egyenesen hordok a derekamig leér.Senki sem tudja,hogy ez kamu.Műkörmösöm a legjobb Arizona államban.Ruháim mindig jó minőségük van.Az estélyiket a bálokra egy külön divatcég készíti nekem.Eddig minden bálon én voltam a legszebb.Gyermekkoromban anyám rengeteg szépségversenyen indított,amelyeket szép számban meg is nyertem.

Nekem mindenből a legjobb jutott ki.

Folyamatos edzéssel tartom meg az alakomat.Ez nem maradhat ki és a diéta sem.Valamikor pedig még a hánytatáshoz is nyúlok.Mikor betöltöm a huszonegyedik életévemet aputól mellplasztikát kapok ajándékba.Megígérte és mindig be is tartja.Ha nem tartaná be vannak információim,amikkel megtudom fogni.Később orr-és szájplasztikát is fogok csináltatni.

A közösségi médiai oldalakon mindegyiken fent vagyok.Mindig igyekszem új tartalmakat felvinni és új helyeket vagy a lakásunk egy olyan helyszínén fotózkodni,ami felkelti az emberek érdeklődését.Természetesen ebből nem maradnak ki az udvartartásom,mármint a barátnőim és a jelenlegi pasim.

A szüleim kőgazdagok..Ezt sosem tagadtam le,sőt inkább megszoktam mutatni barátnőimnek mikor nálam vannak.A legújabb kocsik sorakoznak a garázsunkban,edző szoba,szauna,uszoda,mozi,egy kisebb étterem.A házhoz tarozik egy hatalmas kert és medence is.Californiában van a családomnak jachtunk és nyaralónk is.A világ egy pár részén vannak lakásaink.Így mikor utazunk sose hotelbe megyünk,de visszük a személyzetet is.

Mindkettejüknek van egy pár cége.Egy kezemen meg sem tudom számolni.Egye tudok biztosra,hogy anyu sikeres kozmetikum gyártó,melynek természetesen én vagyok a kampány arca.Több portfolió is készült már rólam.Mindig örülök mikor hívnak modellkedni.

A sulit nem szeretem,mert tanulni kell.Sose csinálhatom azt,amit akarok.Inkább lennék magántanuló,de a szüleim ezt nem támogatták.Akár mekkora hisztit lecsaptam ez ügyben nem egyeztek bele.Mondjuk az sem lenne jobb.Már elkezdték felvázolni a jövőmet.Egyetemre akarnak küldeni.Folyamatosan küldözgetik a linkeket,hogy melyik iskola való nekem.Eddig egyet sem nyitottam meg.Annyira nem érdekel.Nagyon is jól érzem itt magam Phoenix-ben.

Viszont van egy valaki,aki eddig sosem hagy megnyugodni.

Isabella Fox.

Ez a lány nekem kész rejtély.

Akárhogy csábítgatom magamhoz nem jön.

Mi a bajod Isabella Fox?

Az iskola másik menő csaja,aki a nyomikkal lóg az helyett,hogy az én csapatomat erősítené.Mennyivel több lájkot kapnék,ha ő is feltűnne a képeimen és a társaságomban.Nem hagy nyugodni ez a lány.Még a születésnapomra is meghívom minden évben.Nem jön el,de ajándékot mindig küld.Az iskolában pedig kerül.Egyszer még a végére járok annak,hogy mi oka van arra,hogy levegőnek nézzen.

Az iskola legfurcsább kis csapata az övék.

Ott van Aaron Clarke,aki nagyon édes,de nem nagyon lóg másokkal.Esetleg néha az úszócsapatával lóg.Egyszer meghóditottam kilencedikben.Egy évig jártunk.Henry McGinnis,aki hatalmas kocka,aki még a haját is hagyta megnőni.Úgy néz ki,mint egy mese figura mostanra.Mint kiderült az a karakter az Attack on Titan-ból való.Ezt csak onnan tudom,hogy az előző pasim ezeket nézte és kénytelen voltam nézni.Tiszta Eren ez a kockák kockája.Egy időben terjedt a pletyka Henry és Bella közötti szikrákról.Hogy kitől származik a mai napig a fiss hírek?Szívesen Henry.Marc Smith a suli legsármosabb pasija és még ő is bukik Bellára,aki mindig elküldi.Az biztos,ha Marc Smith mellett ébrednék egy őrült buli után annak örülnék.Ott van Leonardo Earth a számítógép zseni.Ő is nagyon helyes és okos fiú.Próbáltam vele összebarátkozni,de elhajtott.Neki voltak már barátnői,de Bellának senki.

Bellának se pasizás,sem pedig a pénzköltés sem nagyon megy.Nem tudok rájönni melyik bolygóról jött a lány,de tuti nem százas.

Folyton tanul és versenyekre jár.A közösségi oldala könyvekre épül jobban és az ehhez tartozó témákkal.

Az ő apukájának a cége építette fel tizenegy évvel ezelőtt a mi házunkat.A szüleimnek minden igényét tökéletesen telejsítette mind rajzban,mind a valóságban.Tisztában vagyok vele,hogy az édesanyja elhunyt,de jó lenne,ha nem bugózna magába.

Úgy döntöttem az utolsó előtti évünket felpörgetem és fekzavarom a kis csapat állóvizét.

A türelmem végleg elfogyott.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Nessi Tonks 12 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

ifjúsági

Rövid leírás / Beharangozó

Samantha Roberts az iskola méhkirálynője.
Mindent megkapott eddig az élettől.
Kivéve Isabella Fox barátságát.
Vajon mit akar valójában Bellától és a barátaitól?

Rövid összefoglaló

Leo és Bella kisgyermek koruktól fogva elválaszthatatlan barátok.A nyári szünet kellős közepétől követhetjük nyomon a két fiatal életének alakulását.
Szerelemek,árulás és álmok tarkítják az életüket.
Bella elmondja Leonnak,hogy szereti?
Leon sorsa mi lesz?
Bellát választja?

Olvasási idő

4 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Nessi Tonks nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!