Barion Pixel nuuvella

Niffler_15

Nyájas Olvasó!
E sorok írója egy reménytelenül szerelmes lány, aki a Szélkirálynőn hajósinas; az otthona Avonlea, ám Lothlórienben is sokat szokott lenni. Ha se itt, se ott nem találod, utazz el Forksba Cullenékhez, vagy megtalálhatod La Push-ban, a Quiletue törzs tagjaként, esetleg a Sigray Jakab gimnáziumi zombi vécében; a Higgsben, de esténként a helyi Tánchagyományok házában van edzésen.
Ám sokkal biztosabb, ha azt mondom: Lívia ott van, ahol könyvet látsz (például roxforti háza klubhelységében).
Mindenféle könyvet szívesen kézbevesz, legyen az klasszikus, vagy kétség kívül mai. Mind az iskolai, mind a városi könyvtárban jól ismerik.
Gyakorta használ olyan szófordulatokat vagy szavakat, amelyeket a környezetében élők nem, csupán azért, hogy így is okítsa őket (ha már úgysem olvasnak eleget), vagy pusztán nem veszi észre.
Momentán két Harry Potter fanfictionön dolgozgat, ami majd idővel egybeolvad, noha nem most fogja publikálni.


Eddigi megjelenések

Felejthetetlen tánc


Felejthetetlen tánc

A történet főszereplője titkon szerelmes egyik versenytáncos edzőtársába. Egyik edzésen minden fiúnak más párt kell választania, és a mi ügyetlenkénket szíve választottja kéri fel. Egy rövid üzenetet is kap tőle.

4 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Niffler_15 nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!