Barion Pixel nuuvella

norinawallace

21 Évvel ezelőtt kezdtem meg az írást. Eleinte, hobbiként, nem is gondoltam rá, hogy nekem akárhol megkéne jelennem. Később pár ismerősöm mondta, hogy elkéne indulnom a nethálón. Tizenhét éves voltam, mikor jött az elhatározás, hogy megpróbálkozom a netes platformokkal is.
Az évek alatt sokat tanultam, próbáltam magam képezzni. Hiszem, hogy igenis mindenkire rávall az a mondás, hogy: -Minden ember holtig tanul vagy is, bármennyi könyvet is adjon ki később az ember, mindig lesz valami új amit érdemes lesz befogadni, illetve elsajátítani.


Eddigi megjelenések

Sajnos még nem


Sziasztok, nagyon régóta írok már. De nagyon szeretném kiadni, készzülő regényem. Sok helyen ppróbálkoztam már, és az eltelt évek alatt rájöttem a magán kiadásban van a jövőm melyhez támogatás, illetve támogatókra van szükségem.
További publikus munkáim megtalálhatók jelenlegi aktív blogomon, mostanába pedig Wattpadon is olvashatók. Ha tetszik a világom, kérlek támogass, hogy ki tudjam adni nem publikus regényeimet.
tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Sajnos még nem

Szeretném kiadatni a könyvemet

Húsz éve írok, minél jobban ment, egyre jobban úgy éreztem, hogy hosszabb regényeimet szeretném kiadatni is. Ennek az álomnak az eléréséhez jelenleg a Magán kiadást látom a legjobb megoldásnak.

Támogatási célom: 1 000 000 Ft

Támogatom
7. Könyvek
MySweetNovember - 8.

Novemberi kihívás

1 perc olvasás
0 0 0
6. Boszorkánykör (Gombakör)
MySweetNovember - 7.

Novemberi kihíváás

1 perc olvasás
0 0 0
5. Szüret
MySweetNovember - 6.

Novemberi írói kihívás

1 perc olvasás
0 0 0
4. Busz
MySweetNovember - 5.

Havi kihívás

1 perc olvasás
0 0 0
03. Gombok
MySweetNovember - 4.

30 napos kihívás

1 perc olvasás
0 0 0
2. Traktor
MySweetNovember - 3.

30 Napos kihívás

1 perc olvasás
0 0 0
1. Szél
MySweetNovember - 2.

30 Napos kihívás

1 perc olvasás
0 0 0
My Sweet November
MySweetNovember - 1.

30 Napos kihívás

1 perc olvasás
0 0 0
31. Mindszentek éjszakája
InOctober 2022 - 31.

31 Napos kihívás

1 perc olvasás
0 0 0
30. Az ördög éjszakája
InOctober 2022 - 30.

31 Napos kihívás

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni norinawallace nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!