Barion Pixel nuuvella

13.Sütőtök illat

Emlékszem gyermekként, minden egyes ősszel, finom sütőtök illata árasztotta el az utcánkat. Mikor gimnazistás lettem, és késő este értem haza Budapestről mindig megszaporáztam lépteimet, ha már éreztem a jól ismert finom illatot. A legjobb az volt, mikor fáradtan hazaérve már nálunk is várt a frissen megsütött, édes sütőtök. Még meleg volt, és finom narancsos ízű tea is volt hozzá. Arra az időre mindig elfeledtem, mi volt aznap. Csak az érdekelt, hogy hazaértem, melegbe vagyok és végre otthon melegében.

Azóta is, ha én is készülök a gyerekeimnek, és megsütök egy tököt, mindig ez jut eszembe. A kemény tél, a nagy hó, a hó pihék, hogy mekkorák voltak, a sötétség, és a meleg, finom, sütőtök illata mely mindig hazavárt.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd norinawallace 55 történetét!


  • 1261 szerző
  • 857 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

norinawallace

13.Sütőtök illat

Műfaj

szépirodalom

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Wattpadon kezdtem, ide is felteszem

Rövid összefoglaló

31 Napos kihívás

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni norinawallace nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!