Barion Pixel nuuvella

20. Tito

Mikor láttam Az Őrzők legendája című mesét teljesen elvarázsolt a világa. Nagyon szerettem volna látni élőben is egy Gyöngybaglyocskát, az-az egy Titót. De ez sokáig nem teljesült, egész tavalyig. 2021-ben az elhagyatott ólok felett ahol csirkék voltak csak, egyszer csak nagycsapkodásra lettek a szomszédék figyelmesek.

Élettársam ekkor beszólt nekem, mert édesapja egyszer csak megjelent egy hatalmas fehér bagollyal. Vakargatta a fejét bőszen és kérdi mi lehet ez? Jöttek is szólni nekem, mert el nem tudták képzelni mit fogtak. Mire én azonnal rávágtam.

Úristen egy Tito és védett faj!

Na, azonnal az illetékes Madár mentő szolgálatot felhívtam, akik továbbították Kecskemétre a dolgot. Onnan jött egy kedves úriember, aki vitte is a Kecskeméten található vadasparkra.

Hihetetlenül fantasztikus volt, nem csak látni, meg is simogatni, és persze megmenteni.

Sajnos utána hiába hívogattam őket, információt nem adtak nekem. Így a mai napig nem tudom, hogy életem első Gyöngybaglyocskája vajon jól van e.

Én azért bizakodom és reménykedem, hogy már azóta szabadjára engedték és újra fogdoshatja az egereket, Szabadon.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd norinawallace 55 történetét!


  • 1261 szerző
  • 857 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

szépirodalom

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Wattpadon kezdtem, ide is felteszem

Rövid összefoglaló

30 Napos kihívás

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni norinawallace nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!