Barion Pixel nuuvella

6. Ház a hó után

Egész éjjel szakadt a hó, Phil idegesen figyelte, hisz másnapra neki a munkahelyén kellett lennie. Reggel ezért korán is kelt. Melegen felöltözött, majd az ajtóhoz lépett. Kiérve, a ház falának már régóta oda volt támasztva a hólapát. Azonnal megragadta, majd neki állt utat lapátolni a garázsig. Mikor meglátta, hogy mindenki a házában ragadt, egy óra is eltelt már. 

Riadtan visszaszaladt a házba majd a telefonjához sietett. 

- Sajnálom, de egy órája küzdők, nem tudok elindulni. – Szinte bűntudata volt. Soha, sehonnan nem késett még el, mióta dolgozott. 

- Semmi gond, nekem a kocsim nem indul a nagy hideg miatt – nyugtatta meg főnöke – nem vagyok a híve, de a havazások miatt, mindenki Home Office munkára kényszerül. Kérlek, csatlakozz a tíz órai meetingre.

- Azt mindenképpen, és köszönöm a megértését főnök.

- Én köszönöm, hogy ide telefonáltál.

Kicsit, megkönnyebbülve, elindult kávét főzni, majd bekapcsolta a laptopját. Kikereste a programot, amit ilyen esetekre telepítettek fel mindenkinek a munkába. Majd türelmesen várt.

- Ha nem a járvány akkor Te Elsa, te tombolsz – kacagott vidáman, majd a keresztlánya fotójára rápillantott és megfogadta magában, hogy amint lehet és a hó is engedi, újra eljátsszák a Jégvarázs mesét.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd norinawallace 91 történetét!


  • 1319 szerző
  • 911 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

szépirodalom

Rövid leírás / Beharangozó

Wattpadon indult, egyre többen keresik ma már

Rövid összefoglaló

Havi írói kihívást egyik Író ismerősöm találta. Én arra gondoltam, hogy ösztönözzni fogom azokat az írókat akik írói válságban vannak, hogy teljesítsenek egy ilyen kihívást.
A lényeg, hogy ha nem is jön az ihlet, ezekkel a hívószavakkal mindennap foglalkkozz magával az írással.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni norinawallace nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!