Barion Pixel nuuvella

14. Karácsonyi múzeum

A síléceknél már meséltem a szánkóról. Így mást, egy különlegességet, szeretnék hozni.

Ha Szentendrén jársz és a sok drágaság mellett, valami különlegesét is szeretnél látni. Ne feledkezz el betárni a Cím: Szentendre, Bercsényi u. 1. található Karácsonyi múzeumba. A belépés ingyenes. Mindennap 10-től hatig nyitva.

Amúgy nem érdemes előbb érkezned, mert konkrétan minden 10-kkor nyit. Már rég voltam ott olyan korán, nem tudom változott-e valamennyit. De tény, hogy sajnos addig sétálgatni kell és várakozni. Sőt, egy – két hely szeret ráérősen nyitni. Ami annyit takar, hogy hiába térnél be nem mindig fogadnak azonnal. Ez az én eddigi véleményem és egyetlen negatívuma Szentendre szerelme mellett sajnos.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd norinawallace 91 történetét!


  • 1319 szerző
  • 911 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

norinawallace

14. Karácsonyi múzeum

Műfaj

szépirodalom

Rövid leírás / Beharangozó

Wattpadon indult, ma már egyre többen keresik

Rövid összefoglaló

Havi kihívás

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni norinawallace nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!