Barion Pixel nuuvella

Norneth R. Wright

Tizenegy éves koromban lobbant fel bennem a szerelem az olvasás iránt. Olyannyira megtetszett a kötet, melyet olvastam, hogy eltökéltem: nekem is írnom kell egy hasonlót!
Az eltellt közel húsz évben hol elhagyott, hol újra rámtalált az írás iránti szenvedély. Többnyire a saját szórakoztatásomra írtam, ez mindig is így volt, de az utóbbi időkben csak nem hagyott nyugodni, hogy mi lenne, ha másokkal is megosztanám őket? Bevallom félve, hiszen minden írásom, egy-egy gyermekem, ha úgy tetszik. Féltem őket a világtól, és talán magamat is. Míg vannak olyan társaim, akik meg vannak győződve munkájuk remekségéről, én sokszor azt is kétségbe vonom, hogy olvasható tartalmat írok-e, s ez cseppet sem szerénység, vagy túldramatizálás. Nehéz fiatal nőként horror történeteket írni magyar közösségnek.
Az utóbbi időben megjelent magyar nyelvű thriller és horror sikerkönyveken felbuzdulva vágok bele most én is a publikálásba, és csak reménykedem, hogy egy-két írásom eljut olyan helyekre is, ahol felfedezhetnek. Nincs ennél nagyobb álmom.
Szóval itt vagyok, megosztom veletek a műveimet, darabokat belőlem, és ha sikerül, akkor a támogatásotokkal elérhetem az álmaimat. Ez jelentené a mindent.
De, hogy ne tűnjek nagyravágyónak, azzal is beérem, ha kapok pár kedves szót, építő kritikát, tippet, tanácsot, vállveregetést. Hiszen fejlődni soha nem késő, és megfelelő közegben nem is olyan bonyolult.


"Az író akkor is dolgozik, ha hallgat." - Ottlik Géza tovább olvasom

Itt vagyok!

Rövid történet az elmúlásról, elfogadásról és az újrakezdésről. Sajátos megközelítésű írás arról, hogy mi lesz velünk, ha meghalunk. Az olvasó végigkísérheti a főszereplőt az útján, míg végül elfogadja sorsát és elengedi azt, ami ehhez a világhoz kötötte.

6 perc olvasás
0 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Norneth R. Wright nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!