Barion Pixel nuuvella

Változás a korlátlan olvasási jogokban

Amint azt a mindennapi használat során észleltétek, azok a szerzőink, akik már publikálták első történetüket, automatikusan korlátlan olvasási jogot kaptak. Ez azt jelentette gyakorlatban, hogy ők az összes történetet szabadon olvashatták. 

Ezen mától kicsit változtattunk, mert az igazán aktív szerzőinket szeretnénk díjazni ezzel a kiváltsággal, így a korlátlan olvasási joghoz az alábbi feltételeknek kell megfelelni a szerzőnek:
- Kitöltött profil oldal: tölts fel egy jól sikerült fotót, írj pár szót magadról és adj meg legalább egy külső hivatkozást.
- 5 publikált történet: minél több történeted olvasható a Nuvvellán, annál több emberhez eljutsz.
- 1 ingyenes történet: a szabadon olvasható írások remek marketing lehetőséggel járnak. Tedd egy (vagy több) történetedet ingyenessé és oszd meg a követőiddel!
Támogatási kampány: állítsd össze, hogy mire szeretnél támogatást kapni.

Ezek a feladatok mostantól egy kis sárga olvasó ikonnal vannak jelölve a szerzői vezérlőpulton. Teljesítsétek ezeket és automatikusan megkapjátok az olvasási jogot.

Természetesen - ahogy eddig is -, a Nuuvella Sunrise aktuális számában megjelent írások továbbra is szabadon olvashatók minden nap, de csak a megjelenés napján.

Tetszett a történet?

4 1

Regisztrálj és olvasd Nuuvella 15 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Nuuvella

Változás a korlátlan olvasási jogokban

Műfaj

bejegyzés

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Nuuvella nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!