Barion Pixel nuuvella

Nuuvella korrektor

Sokéves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, azért vagyunk, hogy az általatok publikálásra kerülő írások még inkább elnyerjék az olvasóitok tetszését. Segítünk. Javaslatokat teszünk. Véleményt formálunk. Építünk. Támogatunk. Mindezzel az a célunk, hogy íróként fejlődhessetek, és történetről történetre egyre jobbak legyetek.


Sokéves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, azért vagyunk, hogy az általatok publikálásra kerülő írások még inkább elnyerjék az olvasóitok tetszését. Segítünk. Javaslatokat teszünk. Véleményt form... tovább olvasom

Nuuvella korrektor első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Nuuvella korrektor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!