Barion Pixel nuuvella

nyari szivarvany

Amióta az eszemet tudom, írok és olvasok. Oké, enyhe túlzással. 4 évesen tanultam meg olvasni, az első történetemet meg elsőben írtam. Történeteim már ezelőtt is születtek, édesanyám vetette papírra ezeket a 10 mondatos szerzeményeimet.

Régebben azért írtam, hogy feldolgozzam a bennem lévő érzelmeket. Azért írtam, hogy megélhessek olyan életeket, amiket a való életben esélyem sem lenne. Azért írtam, mert szükségem volt rá. Most azért, mert élvezem. Mert a folyamat hozzám ad, mert ez a szenvedélyem.


Eddigi megjelenések

Szerelmi labirintus, Mennydörgés és villámlás


Sziasztok! Kamilla vagyok. Célom, hogy egyedit alkossak. Olyat, amit ha kerestek a történet alapján nem fognak 10 másikat ajánlani, ami még hasonlít hozzá. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Szerelmi labirintus, Mennydörgés és villámlás

Kezdetek
Mennydörgés és villámlás - 1.

Nem átlagos történet egy lány felnövéséről, ahogy végigkíséri a felnövését egy idősebb fiú, szerelmes lesz valaki másba, majd mégis az els fiú miatt költözik egy másik országba. Nem átlagos történet arról, hogy a lány hogy gyógyul meg és lesz boldog.

5 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni nyari szivarvany nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!