Barion Pixel nuuvella

Egy esküvő dramaturgiája

Nita és Attila egy év jegybenjárás után esküvőt tartanak. A vendégek számosan érkeznek, és a szülők is kitesznek magukért.

Vissza Elolvasom a történetet

 

Műfaj

humor

Rövid leírás / Beharangozó

Nita és Attila egy év jegybenjárás után esküvőt tartanak. A vendégek számosan érkeznek, és a szülők is kitesznek magukért.

Rövid összefoglaló

Egy igazi falusi lagzinál nincs is jobb annak, aki mulatni szeretne. Csak egy gyerek se tűnjön el éjfél és egy óra között, mert akkor ugrott a Rába-részlet.

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

8 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben