Barion Pixel nuuvella

Oláh Zsófia

Ha jellemeznem kellene az írói "pályafutásom", akkor azt mondanám, hogy egyelőre csak egy igen piciny írópalánta bujkál bennem. Az írást még általános iskolában szerettem meg, mikor versenyre bocsátottak a mesém, és utána egyre több írással bíztak meg az iskolámban. Azóta sajnos ez a szenvedélyem háttérbe szorult, de mindig akadt, aki szerint foglalkoznom kellene vele. Éppen ezért, mikor meghívást kaptam a nuuvellára, isteni jelnek vettem, és úgy döntöttem, kipróbálom magam élesben is.


Ha jellemeznem kellene az írói "pályafutásom", akkor azt mondanám, hogy egyelőre csak egy igen piciny írópalánta bujkál bennem. Az írást még általános iskolában szerettem meg, mikor versenyre bocsátot... tovább olvasom

Platóni szerelem

Vers, változtatlanul, 13 éves koromból plátói szerelmemhez.

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Oláh Zsófia nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!