Barion Pixel nuuvella

Orosz Edina

Érdekes módon sosem voltam jó abban, hogy bemutassam magamat. Nem tudom hol kezdjem, vagy mi az, amire egyáltalán kíváncsiak az emberek. Hagyhatnék itt egy hangzatos idézetet egy ismert, bölcs koponyától, amivel megpróbálom behatárolni mit jelent számomra az írás. De az nem lenne az enyém. Inkább egy hasonlattal élek, ami lefedi a valóságot.
Az írás olyan, mint a hosszú, fagyos tél után beköszöntő üde tavasz. A nap első, forró sugarai, amik égetik a bőröd. A madarak dallamos éneke. A melegség, ami a szívedbe költözik. A leírt szavak megtöltik a szürkeséget élettel.


Az írás felszabadít! tovább olvasom

sétagalopp.

Bármi történjék is a világodban, az élet mindig megy tovább.

4 perc olvasás
1 0 0
Sötét szív

A szerelem árnyoldala

2 perc olvasás
2 0 0
Jó kérdés!

Basszus! Igaza volt! Ő már az elején megmondta, hogy ebben profi és tessék, itt vagyunk. Nézzük egymást néhány méterről a levegőben hagyva az elhangzott kérdést. Hirte... Tovább olvasom

1 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Orosz Edina nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!