Barion Pixel nuuvella

Pàkh Anna

11 követő 4 történet

Pàkh Anna

Három gyermekem van, családanya vagyok és feleség. Imádok rajzolni, leginkább mandala és zen rajzokat. Nem írtam még soha semmit, de egyszer jött egy sugallat és megírtam egy kis életrajzi regényt, amit ki is adtam. Nagyon nagy sikere lett, így tetszett meg az írás is. Remélem sokaknak tetszeni fog. Írok még a pánik betegségről is, mert sok embernek szeretnék segíteni abban, hogy ki tudjon lábalni ebből az állapotból és megértse azt, hogy ez csak egy érzés és nem betegség. Remélem, hogy fogok tudni segíteni azoknak akik pánikkal küzdenek.


Három gyermekem van, családanya vagyok és feleség. Imádok rajzolni, leginkább mandala és zen rajzokat. Nem írtam még soha semmit, de egyszer jött egy sugallat és megírtam egy kis életrajzi regényt, a... tovább olvasom


Pàkh Anna ajánlásai

Koska Dóra
Miss Sherlock naplója
Miss Sherlock naplója - 1.
Leda DRasi
Karácsonyra légy szép!
Eliza Beth
A döntés
Eliza Beth
Három nővér hálójában 6. rész
Három nővér hálójában - 6.
Ne Pánikolj!
Ne Pánikolj - 3.

Ez a te életed. Ne hagyd, hogy bármi is az utadba álljon.

2 perc olvasás
0 0 0
Ne pánikolj! Mint már az előző írásból kiderült a pánik betegség nem betegség, hanem egy érzés.
Ne Pánikolj - 2.

Pánik betegség amit te magad tudsz uralni és ha tovább olvasod a cikket és támogatod az írásomat a gyógyulás útjára fogsz lépni.

2 perc olvasás
0 0 0
Ne Pánikolj!

Olvasd el az összes cikk sorozatomat, támogasd a munkámat és gyógyulj meg általa.

1 perc olvasás
1 1 0
Ne pánikolj!
Ne Pánikolj - 1.

A pánikbetegség a legfélelmetesebb pszichés zavarok egyike. Fontos, hogy elkülönítsük a pánikrohamtól. Utóbbit élete során az emberek 10%-a legalább egyszer átéli. Pánikbetegségről akkor beszélünk ha a pánikrohamok többször ismétlődnek.

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Pàkh Anna nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!