Barion Pixel nuuvella

Pálfy Zsuzsanna

Több kreatív területen kipróbáltam magam, mint például: zene, rajz, fotózás és az írás. Egy könyvem megjelent nemrég A világ titokzatos meséi címen, ami inkább kamaszoknak, felnőtteknek való. Kedvelem a horror, thriller, rejtélyes műfajokat, de szeretek másról is írni.
Egy ideje kisgyerekeknek szóló verseken dolgozom. Célom, hogy megszerettessem az olvasást minden korosztállyal.


Eddigi megjelenések

A világ titokzatos meséi című könyv


Több kreatív területen kipróbáltam magam, mint például: zene, rajz, fotózás és az írás. Egy könyvem megjelent nemrég A világ titokzatos meséi címen, ami inkább kamaszoknak, felnőtteknek való. Kedvelem... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

A világ titokzatos meséi című könyv

Jelentéktelenek

Párizs, a művészek városa. Az artisták múltja, sötét titkokat rejtenek. Egy gyönyörű, fiatal lány holttestét találják meg a rendőrök. A féltékenység, őrületbe ejt egyeseket.

14 perc olvasás
0 0 0
Bűbáj és karabély
Bűbáj és karabély 2. rész - 2.

A kamaszok találkozása egy vudu pappal. Laurette az Istenek kiválasztottja. Szombat Báró ajánlata elválaszthatja a testvéreket egymástól. A feltámadt kalóz bosszút áll.

12 perc olvasás
0 0 0
Bűbáj és karabély
Bűbáj és karabély 1. rész - 1.

A Karibi-térség sötét oldala. Négy árvát üldözőbe vesznek a kegyetlen kalózok. A vudu kultusza keríti hatalmába az árva kamaszokat. Vajon Szombat Báró a segítségükre lesz?

16 perc olvasás
1 1 0
Nevető csillag

Különös, ősi lények élnek az óceán mélyén. Egy gyönyörű legenda, egy gyönyörű hattyúról. Az ember magával vonzza a bajt. Összecsapás a part és az óceán között.

21 perc olvasás
0 0 0
Egy maffiózó naplója

Egy verőember, aki írtózik a vértől. Az olasz maffiózó nem könyörül senkin. Az áldozat megismeri kivégzője mútját, halála előtt.

6 perc olvasás
0 0 0
A meghasadt
A meghasadt 3. rész - 3.

Kiderül az igazság az ikerlányokról. Az újságírót megmérgezik egy virággal. Szörnyű titokra derül fény a múltból.

10 perc olvasás
0 0 0
A meghasadt
A meghasadt - 2.

A menekülés a gondok elől, vajon megoldáshoz vezet? A boszorkánydoktorság, mint mesterség. Főhősünk, nagynénje és egyben mentora ellen fordul.

4 perc olvasás
0 0 0
A meghasadt
A meghasadt - 1.

Egy fiatal lány ellen borzalmas tettet követnek el, ráadásul saját bátyja. Gyerekkora óta kínzó fejfájások gyötrik a lányt. Vajon az ikertestvér az elkövető? Az áldozat valójában nem is áldozat?

8 perc olvasás
0 0 0
Az óriások tragédiája

Egy eldugott görög sziget óriásai, aggódnak sorsuk miatt. Apró, addig ismeretlen lények lepik el a békés szigetet. A harag és kapzsiság győzedelmeskedik végül.

9 perc olvasás
0 0 0
A fák tengere

Egy túlviági erdő, gyilkos gondolatokat ébreszt az arra járókban. Szerelmesek az életben, ellenségek a túlvilágon. A túlzott apai szigor, öngyikosságba is kergetheti fiatal lányát. Egy szellem tanácsa, akár megmenthet egy életet.

7 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Pálfy Zsuzsanna nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!