Barion Pixel nuuvella

Pálinkás Mihály

Három évvel azelőtt születtem, hogy az első ember eljutott a világűrbe, tehát már nem számítok „mai gyereknek”. Debrecenben szereztem tanári diplomát, s jelenleg Budapesten élek. Verseim, novelláim jelentek meg a naputonline internetes oldalon, a Magyar Naplóban és a Szárnypróbálgatók című, évente jelentkező antológiában. 2015-ben Időzóna címmel haiku-kötetem jelent meg a Publio Kiadónál. 2018-ban verseim beválogatták az Ámor és Psyché XXI. című antológiába. Új Megváltó című novellám bekerült Az év novellái 2019 című kötetbe (Írott Szó Alapítvány és Magyar Napló Kiadó). Nem vagyok termékeny alkotó, kétségek és remények között írok, bízva abban, hogy sikerül írásban visszaadni mindazt, ami a lelkemben van.


Három évvel azelőtt születtem, hogy az első ember eljutott a világűrbe, tehát már nem számítok „mai gyereknek”. Debrecenben szereztem tanári diplomát, s jelenleg Budapesten élek. Verseim, novelláim je... tovább olvasom

Pajzán pillanatok

Zellert jártában-keltében nem kerülik el az erotikus pillanatok. Erről szólnak a megfigyeléseit rögzítő kis történetek.

6 perc olvasás
0 0 0
Anyámnak

Anyám halála olyan magányt hozott, ami nem szűnik meg.

1 perc olvasás
1 0 0
Anyámnak anyák napjára

Anyám több titkot tudott rólam, mint azt szerettem volna. De az idő mindent megváltoztat.

1 perc olvasás
1 0 0
Húsvét

Mégis megtörtént a csoda! De nem úgy, ahogyan azt ember elképzeli. A kép Bódvalenkén, a freskófaluban látható. (Saját fotó.)

1 perc olvasás
0 0 0
Nagyszombat

Isten talán elhagyott minket?

1 perc olvasás
0 0 0
Nagypéntek

Ne szépítsük: megöltük Jézust.

1 perc olvasás
0 0 0
Bábuégetés Magyarországon

Mohácson februárban a szokásos busójárás során hatalmas rőzsemáglyán elégettek egy ember nagyságú felöltöztetett szalmabábot, amely a telet jelképezte. Mivel Magyarország éppen választási évbe fordult, több politikai párt is fontosnak tartotta, hogy közhírré tegye véleményét az eseményről.

4 perc olvasás
2 0 0
Különös éjszaka

A mindennapi jelenségek varázslattá válnak.

1 perc olvasás
2 0 0
A szerződés felmondása

A költő most aztán alaposan beolvas ennek a gebe télnek!

1 perc olvasás
0 0 0
Mikuláskérdező

A gyermeki kérdésekre a Mikulás meghökkentő válaszokat ad. Mégis varázslatos vele beszélgetni.

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Pálinkás Mihály nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!