Barion Pixel nuuvella

Pálinkás Mihály

Három évvel azelőtt születtem, hogy az első ember eljutott a világűrbe, tehát már nem számítok „mai gyereknek”. Debrecenben szereztem tanári diplomát, s jelenleg Budapesten élek. Verseim, novelláim jelentek meg a naputonline internetes oldalon, a Magyar Naplóban és a Szárnypróbálgatók című, évente jelentkező antológiában. 2015-ben Időzóna címmel haiku-kötetem jelent meg a Publio Kiadónál. 2018-ban verseim beválogatták az Ámor és Psyché XXI. című antológiába. Új Megváltó című novellám bekerült Az év novellái 2019 című kötetbe (Írott Szó Alapítvány és Magyar Napló Kiadó). Nem vagyok termékeny alkotó, kétségek és remények között írok, bízva abban, hogy sikerül írásban visszaadni mindazt, ami a lelkemben van.


Három évvel azelőtt születtem, hogy az első ember eljutott a világűrbe, tehát már nem számítok „mai gyereknek”. Debrecenben szereztem tanári diplomát, s jelenleg Budapesten élek. Verseim, novelláim je... tovább olvasom

Mikuláskérdező

A gyermeki kérdésekre a Mikulás meghökkentő válaszokat ad. Mégis varázslatos vele beszélgetni.

vers
1 perc olvasás
0 0 0
Egy amatőr költő panasza

A vers némi öngúnnyal ír az amatőr költők fájdalmáról. Ha tetszett, olvasd el az „Intés hivatásos költőknek” című verset is!

vers
1 perc olvasás
0 0 0
Intés hivatásos költőknek

Könnyű a hivatásos költőnek! Vagy mégsem?

vers
1 perc olvasás
0 0 0
Jó!

Rengeteg jó dolog létezik a világon. Ezekből sorol fel néhányat a verscsokor. A felsorolás folytatható.

vers
1 perc olvasás
0 0 0
Magyargárdista

Nehéz időkben megjelennek a társadalmakban a militáns szervezetek. Hősünk borzong tőlük és megveti őket. A trolin azonban történik valami, ami megváltoztatja ebbéli nézeteit: a militáns szervezetekről is és a kívülálló többségről is.

politika, közélet
6 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Pálinkás Mihály nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!