Barion Pixel nuuvella

Nyelves puszi

ZümZüm tévé. Zenetévé. Fiatal riporterek, színes ruhák, nyegle stílus. A helyszín talán egy ifjúsági park, vagy valamilyen koncertes stadion előtere. Élő adás. Csevegés a bámészkodókkal, zenei klip a stúdióból, visszakapcsolás a helyszínre, megint csevegés, megint klip.

A helyszínen az egyik riporter lányokra vadászik a bámészkodók között. Kata két barátnőjével ácsorog. Tizenhat év körüli barna, hosszú hajú, mandulaarcú lány. Szűk farmer, színes, absztrakt virágoskertet mintázó pulóver. Semmi extra, de fiatal, kedves lány.

A riportersrác kinézi Katát. Szürke műanyaglapot tart a kezében, rajta három férfiajak mintázata, jól kinagyítva. Amíg a riporter Katához ér, a kamera mutatja a közönségnek az ajkakat, majd a lány szemét. Az ajkak rajzolatai szürkék, semmi erotikus nincs az alsó és fölső ajkak hernyószerűségében. Katának kék szeme van, ami a barna hajjal azért nem mindennapos.

Kata horogra akad. Nevetgél, hátrahőköl, de picit már integet is a kamerába. „Cső, Kata! Csak nem itt? A koncertre vársz? Megoldanál egy fantasztikus ajándékért egy fantasztikus feladatot? Melyik ajkat találod a legvonzóbbnak?” Vigyorgás. Kata rájön, hogy itt nem lehet zenét kérni. Kicsit még mórikálja magát, majd rámutat az egyik ajak-rajzolatra. Nem a csücsörítősre, nem az alsó és felső ívvel kis boltívet formálóra – arra, amelynek alsó és felső vonala szinte párhuzamos.

„Ó, óóó! Most jön a feladat kreatív része! A három srác közül kié az ajak, amit kiválasztottál?” A kamera három fiút mutat, fiatalok, akár Kata, öltözetük átlagos. Kata vigyorog, billeg, a barátnői is heherésznek. Majd Kata rámutat az egyik fiúra. Vékony arcú, rövid hajú srác, farmerben, sárga dzsekiben. Katát nézi. Kata a kamerába fintorog.

„Fantasztikus! Eltaláltad! Eljutottál az extra feladatig, egy ZümZüm tévés pólóért. Adnál a srác szájára egy puszit?” Kaján férfihőbörgések… Kata vigyorog, odalép a fiúhoz. Pár másodpercig összetapad az ajkuk.

Diadalüvöltés a kamera által nem pásztázott területről. A riportersrác mellett egy loncsos, idősebb férfi lép be a képbe. Hosszú, kopottas pulóver, copf… Valami főnökféle lehet. Ő is hujjézik. Lobogtatja a ZümZümös pólót. „Ó, óóó! Ez nyelves puszi volt!”– így a riporter. „Nem tudom, hátul álltam” – mondja a loncsos. „Nem, nem volt nyelves puszi” – csilingel Kata. Már távolabb lépett a fiútól. Az is rázza a fejét. „És jó volt?” Kata arcán meglepetés, bizonytalanság. „Jó.” „Jó” – mondja a fiú is, de olyan színtelenül, hogy a kamera máris leugrik róla. „Adnál neki még egyet?” – kérdezi a riporter, miközben a kamera mindhármójukat mutatja. „Nem” – lép még hátrébb Kata. A kamera egy pillanatra közel hozza az arcát. Szép szeme és ártatlan ajka van. „Nem.”– ismétli a fiú, s bénán széttárja karjait. „Akkor mégsem volt olyan jó” – nyugtázza a riporter. Kata csilingel. „Azért, ugye kaphat egy pólót Kata?” – fordul a riporter a loncsos felé. „Mindenképpen.”

Stúdió, újabb klip.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Pálinkás Mihály 66 történetét!


  • 1350 szerző
  • 923 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

chick lit

Rövid leírás / Beharangozó

Eljutottál az extra feladatig, egy ZümZüm tévés pólóért. Adnál a srác szájára egy puszit?” Kaján férfihőbörgések…

Rövid összefoglaló

A kereskedelmi média igyekszik bohócot csinálni mindenkiből. Kata egy szempillantás alatt belekeveredik a játékba, és végül megkapja a jutalmat.

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Pálinkás Mihály nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!