Barion Pixel nuuvella

Pálos Alexandra

Nos, számomra az írás azt jelenti, hogy megérkeztem. Egy olyan világban élhetek, amelyben csak szeretnék és az lehetek, aki csak lenni akarok. Legyen az gonosz mostoha, a török miniszterelnök, egy szűz grófnő a 16. századból, akár egy halász, akinek a hajója mindig más szelet vár, a magányos hegedűs, aki kéthetente péntekenként az Ötödik Sugárúton Brahmst játszik a hangszerével, az éppen reggel iskolába menet sajtoskiflit majszoló kislány, vagy csak egyszerűen a gangon borozó anyuka, aki egyik cigarettáról gyújt rá a másikra.


Nos, számomra az írás azt jelenti, hogy megérkeztem. Egy olyan világban élhetek, amelyben csak szeretnék és az lehetek, aki csak lenni akarok. Legyen az gonosz mostoha, a török miniszterelnök, egy szű... tovább olvasom


Pálos Alexandra ajánlásai

Gabriel Nuktameron
Hogyan írjunk regényt? - A legfőbb drámai kérdés
Hogyan írjunk regényt? - 1.
A tökéletes vasárnap

Egy harmonikusan eltöltött nap a világ egyik legkülönlegesebb helyén, spéci gasztronómiai élményekkel megfűszerezve.

3 perc olvasás
0 0 0
Malik

Malik, az éjszakai műszakban dolgozó gyerekmunkás...

6 perc olvasás
0 0 0
A repülőút
Édesapa és az utazás - 1.

Nem mindennapi történet egy fiatal felnőtt lány szemszögéből, aki egy utazás során ismeri meg igazán az édesapját és jön rá arra, hogy több bennük a közös, mint gondolta volna.

2 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Pálos Alexandra nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!