Barion Pixel nuuvella

Papp Eszter

Szeretettel köszöntelek benneteket itt, ahol egy teljesen más oldalamat ismerhetitek meg a korábbi oldalaim helyett. Számomra az írás nagyon sokat jelent örömet okoz a gépelésttől kezdve egészen addig amíg össze állnak a betűk szavakká, majd mondatokká, és végül látható nyoma lesz annak, hogy a gondolatok életrekelnek, és elkezdenek önálló életet élni többek között annak köszönhetően is, hogy minden kedves olvasónak más fogja megragadni a figyelmét, talán még az is lehet, hogy egy teljesen új történet jelenik meg. Számomra ez az egyik legszebb dolog az írás révén való közös együttműködés egymással, egymásért. Elsősorban magamért írok, de másodsorban azért, hogy megmutassam nektek, hogy minden állapot egyedi, és ez benne a szép, ezért tőlem szemléletformáló írásokat olvashattok majd az egyedi állapottal élő emberek helyzetével kapcsolatnan. Mit is takar ez a szó, hogy egyedi állapottal élő emberek? Gyertek olvassátok el az írásaimat, és ahogy múlik az idő velem együtt közösen megtaláljátok a válaszokat.


Szeretettel köszöntelek benneteket itt, ahol egy teljesen más oldalamat ismerhetitek meg a korábbi oldalaim helyett. Számomra az írás nagyon sokat jelent örömet okoz a gépelésttől kezdve egészen addig... tovább olvasom


Papp Eszter ajánlásai

Kovács Attila
Kishatárátlépő
T Toth Timea
Capuccino Velencében

Hallássegítő eszközökkel való projektre gyűjtök-a hallókészülék menő

Szeretnék létrehozni egy kutatói projektet, ehhez már találtam helyszínt. A módszertant még most szeretnénk kialakítani, hogy művészeti eszközökkel hogyan barátkozhatunk a hallássegítő eszközökkel.

Támogatási célom: 900 000 Ft

Támogatom
Hallókára tervezett pajzs

 Drótokkal és fonalakkal kísérletezgetek, hogy hogyan tudom őket hallókészülékre tervezni. A legújabb elképzelésem, hogy mini installációkat fogok lé... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 0
A csend igazi dallamai
A csend igazi dallamai - 1.

Folytatásos írást szeretnék nektek hozni, sokat foglalkoztam hallássegítő eszköz viselőként azzal, hogy számomra milyen érzéseket, élményeket hoz a segédeszköz használata. Elsősorban szeretném a hallássegítő eszköz elfogadottságát növelni ezzel az írás sorozattal.

3 perc olvasás
0 0 0
Bélrobbanás

Összeránduló belek a sötétségben vajon milyen lehet odalent a belek világában, és ezt hogyan befolyásolják a külvilágból érkező ételek. Mi a belek egyetlen vágya ebben a helyzetben?

3 perc olvasás
1 1 0
Saját segédeszköz használatom narratívái
Saját segédeszköz használatom narratívái I. rész - 1.

Folytatásos írást szeretnék nektek hozni, sokat foglalkoztam hallássegítő eszköz viselőként azzal, hogy számomra milyen érzéseket, élményeket hoz a segédeszköz használata. Elsősorban szeretném a hallássegítő eszköz elfogadottságát növelni ezzel az írás sorozattal.

4 perc olvasás
1 1 0
Csupaszon sikoltozva egy karácsony éjjel

A karácsonyi ünnepek alatt egy egészen más fókuszból tükröződnek az események, ha a folyamatos munka ellenére még a legkevesebb segítséget sem kapja meg a segítőtárs. Ki lehet a segítőtárs? Ha még nem találtad ki a novellából kiderítheted.

3 perc olvasás
5 4 0
Braille, mint szemvédő

Mi mindenre lehet jó a braille írás, hogyan járulhat hozzá a szemünk egészségéhez, mindezt egy novella formájában megragadva egy szorgos munkavállaló szemszögén át megközelítve, aki hallásának hiánya miatt fájlalja túlterhelt szemeit, a mű végén a csavar sem maradhat el.

5 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Papp Eszter nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!