Barion Pixel nuuvella

Empata Diktátor Demográfiai Intézkedései

Amikor az emberi kapcsolatok tönkremenő nyöszörgését kezébe veszi egy diktátor.

Vissza Elolvasom a történetet

 

Pásztor Dániel

Empata Diktátor Demográfiai Intézkedései

Műfaj

szatíra

Rövid leírás / Beharangozó

Amikor az emberi kapcsolatok tönkremenő nyöszörgését kezébe veszi egy diktátor.

Rövid összefoglaló

Bármilyen egyedülálló, aki nem tudja igazolni sikertelen pártalálás esetén, hogy 6 hónap alatt legalább 12 randin részt vett, az elzárással, és "Társkereső Kényszer Randi Táborral büntetendő! Jó magaviselettel és pártalálással a büntetés bármikor megszakítható, és normális boldog életté alakítható.

Értékelés

5.0 (1)

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben