Barion Pixel nuuvella

Rizlingszilvási Lajos: Akik a füstszűrőtől szenvednek…

A szocialista realizmus paródiája.

Vissza Elolvasom a történetet

 

Pásztor Dániel

Rizlingszilvási Lajos: Akik a füstszűrőtől szenvednek…

Műfaj

humor

Rövid leírás / Beharangozó

A szocialista realizmus paródiája.

Rövid összefoglaló

Szilvási Lajos regényeiből tulságosan átjön, hogy mekkora láncdohányos volt, és hogy hősei mennyire imádták füstölve sajnáltatni magukat...pedig egy nő így is mindig odavolt értük...

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben