Barion Pixel nuuvella

Patak Márta

Kaposváron születtem, Leányfalun élek. Több szállal kötődöm a Mediterrán-térséghez, második otthonom Spanyolország, de Görögországban, Cipruson és Olaszországban is vannak biztos kapcsolódási pontjaim. Ugyanakkor első regényem megjelenése óta fogadott vajdasági vagyok, a második Erdélyhez, Marosvásárhelyhez köt, a harmadikon pedig két hónapon keresztül Pozsonyban dolgoztam a visegrádi rezidensprogram keretében. Mindennapos életterem a Duna és a Pilis közötti táj, de örökre kaposvári maradok. Köt a somogyi, a zselici táj, azt viszont már nehezen tudnám kijelenteni, hogy a Balaton déli partja közelebb áll hozzám, mint az északi, pedig gyerekkoromtól fogva oda jártam legtöbbet. Határtalanul vagy inkább határok nélkül szeretek élni és írni is, élményanyagom, dokumentációm és ötletem is van hozzá bőven.


Eddigi megjelenések

A test mindent tud. Regény, Forum, 2015
Enyhítő körülmények között. Novellák, Scolar, 2017
Mindig péntek. Lector, Marosvásárhely, 2019
Simon, a boldog pap (előkészületben)


Kaposváron születtem, Leányfalun élek. Több szállal kötődöm a Mediterrán-térséghez, második otthonom Spanyolország, de Görögországban, Cipruson és Olaszországban is vannak biztos kapcsolódási pontjaim... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

A test mindent tud. Regény, Forum, 2015
Enyhítő körülmények között. Novellák, Scolar, 2017
Mindig péntek. Lector, Marosvásárhely, 2019
Simon, a boldog pap (előkészületben)

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Patak Márta nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!