Barion Pixel nuuvella

Pataki Éva

Pataki Éva vagyok, Kunszentmártonban élek. Itt születtem, és az élet így hozta hogy valószínűleg itt is fejezem be az életem. Már általános iskolai éveim alatt is írtam, ifjúsági regényt, és sok sok verset. Magyar tanárom Baldaszty József biztatott, ő tehetségesnek talált. A fiatal felnőtt éveim olyan gyorsan és sebesen teltek, hogy a napi feladatok nem engedték meg azt a tevékenységet, sőt más alkotói munkát sem. Az elmúlt években több időm van, így festek, és szándékomban állt egy-egy írásom elővenni, és újakat írni, mivel úgy érzem ezen a módon is kifejezhetem gondolataimat. A NUUVELLA megtalált, így valóra válik a vágyam, hogy publikálhassak, amit ezúton is köszönök.


Pataki Éva vagyok, Kunszentmártonban élek. Itt születtem, és az élet így hozta hogy valószínűleg itt is fejezem be az életem. Már általános iskolai éveim alatt is írtam, ifjúsági regényt, és sok sok v... tovább olvasom


Pataki Éva ajánlásai

Eliza Beth
A döntés
Love Story
4 - 1.

Két fiatal, nyár, szerelem, nagy ígéretek, és nagy pofára esések, de kiderül az igazság.

6 perc olvasás
0 0 0
Gyermekkori Anziksz

Emlékezés a gyermekkorra, hogyan tanítottak a szüleink, a nagyszüleink az élet és a munka szeretetére, a természet csodálatos felfedezésére, és a vele való együttélésre.

7 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Pataki Éva nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!