Barion Pixel nuuvella

Patyi Izabella

Már egészen fiatal koromban szerelembe estem az irodalommal, ugyanis lenyűgöz az, hogy mennyi mindenre képes egy leírt szó, egy történet, ami éppen a megfelelő pillanatban talál meg minket. Megnevettet, könnyet fakaszt, megoldást nyújt... Csak remélni merem, hogy egy nap az én történeteim lesznek azok, amelyek a megfelelő pillanatban találnak meg valakit.
Elsőéves egyetemistaként pedig sok új dolgot kipróbál az ember, még akkor is, ha elsőre ijesztőnek tűnik a dolog. Így talán itt az ideje annak is, hogy kihúzzam a fiókot és megosszam az írásaim, amelyek hosszú évek óta gyűlnek és szaporodnak a tollam alatt.


Már egészen fiatal koromban szerelembe estem az irodalommal, ugyanis lenyűgöz az, hogy mennyi mindenre képes egy leírt szó, egy történet, ami éppen a megfelelő pillanatban talál meg minket. Megnevette... tovább olvasom

A lány, a képek és a Kívánságszörny

A Kívánságszörny teljesíti Lili szülinapi kívánságát, de nem egészen úgy, ahogy a lány ezt remélte.

7 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Patyi Izabella nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!