Barion Pixel nuuvella

Pelikán-Bocskay Judit

Még gyerekkoromban kezdtem a papírral és a tollal foglalkozni, nagyon szerettem volna írással foglalkozni, de jó sokáig váratott magára. A jövő majd eldönteni, hogy kell-e folytatnom a megkezdett utamat, vagy sem.


Eddigi megjelenések

Apa csak egy van...ha van!


Még gyerekkoromban kezdtem a papírral és a tollal foglalkozni, nagyon szerettem volna írással foglalkozni, de jó sokáig váratott magára. A jövő majd eldönteni, hogy kell-e folytatnom a megkezdett utam... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Apa csak egy van...ha van!

Nyári szösszenetek - Bálna a Balaton parton

Apró önkritikával kicsit körbe írom, hogy milyen élményeim voltak a Balatonon idén nyáron, miközben az Olvasómat igyekszem szórakoztatni. Jó olvasást kívánok! :)

5 perc olvasás
0 0 0
Ég Veled tetoválós fiú!

Se só, se beszéd. Csak leléptél, már megint. De mivel mi mindenen nevetünk, és semmiből sem csinálunk tragédiát, így miattad kénytelen voltam kicsit tréfásra venni a figurát. De neked ez így tetszene. Ég veled tetoválós fiú!

5 perc olvasás
0 0 0
Szösszenetek a XXI. századból - avagy, a gépek lázadása

XXI. század, minden modern, minden szuper, az embernek már a fejét sem kell lassan használnia, nem kell gondolkodnia sem, mindent elvégeznek a gépek helyette. Kivéve egyet: Engem!

7 perc olvasás
0 0 0
K.J.

Egy rövid történeten keresztül megtudhatjuk, hogy vajon biztosan ismerjük azt az embert, akivel együtt élünk? Vajon K.J. bele tud rondítani a csodálatos idillbe?

17 perc olvasás
0 0 0
Álom, álom, rémálom, vagy valóság...?

Tomi a programozó, aki magát ostorozza családja elvesztése miatt, egészen addig, amíg az égiek fentről rá nem koppintanak a fejére, hogy szedje össze magát.

15 perc olvasás
0 0 0
Egy perces történetek: Adolf és a karma

Mindenki életében előfordulnak tragédiák, veszítünk el családtagjainkat. Ilyenkor általában segíteni szoktunk a másikon, nem mégegyet belerúgni. Nem így tett Adolf. Azonban a karma dolgozik.

6 perc olvasás
0 0 0
Egy perces történetek: Alfréd

Alfréd, a hűtlen férj, aki a házassági fogadalmát nem tartja be, és egyszer saját csapdájába esik bele, ám ezzel óriási lavinát indít újtára.

5 perc olvasás
0 0 0
Egy perces történetek: Bella

Bella, a fiatal kis hölgy, mindent megtesz annak érdekében, hogy édesapját maradéktalanul vissza kaparintsa, álnok mostohaanyjától. De mi van akkor, ha nem is a mostoha az álnok?

4 perc olvasás
0 0 0
Egy kisfiú, akivel az élet kegyetlenül elbánt

Az egyik pillantban még minden a legnagyobb rendben van, boldog, kiegyensúlyozott a család, a másikban pedig mindez már csak a múlté...

6 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Pelikán-Bocskay Judit nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!