Barion Pixel nuuvella

Még gyerekkoromban kezdtem a papírral és a tollal foglalkozni, nagyon szerettem volna írással foglalkozni, de jó sokáig váratott magára. A jövő majd eldönteni, hogy kell-e folytatnom a megkezdett utamat, vagy sem.


Történetek |

Nyári szösszenetek - Bálna a Balaton parton
Apró önkritikával kicsit körbe írom, hogy milyen élményeim voltak a Balatonon idén nyáron, miközben az Olvasómat igyekszem szórakoztatni. Jó olvasást kívánok! :)
humor   5 perc olvasás
Ég Veled tetoválós fiú!
Se só, se beszéd. Csak leléptél, már megint. De mivel mi mindenen nevetünk, és semmiből sem csinálunk tragédiát, így miattad kénytelen voltam kicsit tréfásra venni a figurát. De neked ez így tetszene. Ég veled tetoválós fiú!
visszaemlékezés   5 perc olvasás
Szösszenetek a XXI. századból - avagy, a gépek lázadása
XXI. század, minden modern, minden szuper, az embernek már a fejét sem kell lassan használnia, nem kell gondolkodnia sem, mindent elvégeznek a gépek helyette. Kivéve egyet: Engem!
humor   7 perc olvasás
K.J.
Egy rövid történeten keresztül megtudhatjuk, hogy vajon biztosan ismerjük azt az embert, akivel együtt élünk? Vajon K.J. bele tud rondítani a csodálatos idillbe?
felnőtt   17 perc olvasás
Álom, álom, rémálom, vagy valóság...?
Tomi a programozó, aki magát ostorozza családja elvesztése miatt, egészen addig, amíg az égiek fentről rá nem koppintanak a fejére, hogy szedje össze magát.
felnőtt   15 perc olvasás
Egy perces történetek: Adolf és a karma
Mindenki életében előfordulnak tragédiák, veszítünk el családtagjainkat. Ilyenkor általában segíteni szoktunk a másikon, nem mégegyet belerúgni. Nem így tett Adolf. Azonban a karma dolgozik.
felnőtt   6 perc olvasás
Egy perces történetek: Alfréd
Alfréd, a hűtlen férj, aki a házassági fogadalmát nem tartja be, és egyszer saját csapdájába esik bele, ám ezzel óriási lavinát indít újtára.
felnőtt   5 perc olvasás

Pelikán-Bocskay Judit

Még gyerekkoromban kezdtem a papírral és a tollal foglalkozni, nagyon szerettem volna írással foglalkozni, de jó sokáig váratott magára. A jövő majd eldönteni, hogy kell-e folytatnom a megkezdett utamat, vagy sem.

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben