Barion Pixel nuuvella

Zengő titka

A lány eltűnt. A pásztor ismeri, de nem szól. Nem hinnének neki. Azzal a lánnyal volt valami, amit nem igazán tud megfogalmazni.

Vissza Elolvasom a történetet

Regisztrálj és olvasd Péri Györgyi 13 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Péri Györgyi

Zengő titka

Műfaj

misztikus

Rövid leírás / Beharangozó

A lány eltűnt. A pásztor ismeri, de nem szól. Nem hinnének neki. Azzal a lánnyal volt valami, amit nem igazán tud megfogalmazni.

Rövid összefoglaló

A falu határában egy furcsa kinézetű és furcsa viselkedésű lány találkozik egy pásztorral. A lány kutyája kezd a pumival ismerkedni, és így a két gazda beszélgetni kezd. A Zengő, ami ott van a látóhatáron nagyon érdekli a lányt. Aztán eltűnik. Csak a kendőt találják meg egy év múlva.

Olvasási idő

5 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Péri Györgyi nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!