Barion Pixel nuuvella

Zengő titka

A lány eltűnt. A pásztor ismeri, de nem szól. Nem hinnének neki. Azzal a lánnyal volt valami, amit nem igazán tud megfogalmazni.

Vissza Elolvasom a történetet

 

Péri Györgyi

Zengő titka

Műfaj

misztikus

Rövid leírás / Beharangozó

A lány eltűnt. A pásztor ismeri, de nem szól. Nem hinnének neki. Azzal a lánnyal volt valami, amit nem igazán tud megfogalmazni.

Rövid összefoglaló

A falu határában egy furcsa kinézetű és furcsa viselkedésű lány találkozik egy pásztorral. A lány kutyája kezd a pumival ismerkedni, és így a két gazda beszélgetni kezd. A Zengő, ami ott van a látóhatáron nagyon érdekli a lányt. Aztán eltűnik. Csak a kendőt találják meg egy év múlva.

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

5 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben