Barion Pixel nuuvella

Phaedra Colt

Tíz éves korom óta írok történeteket, számomra az írás olyan magától értetődő és szükséges, mint lélegezni. Eddig csak a saját szórakoztatásomra írtam, viszont szeretném, hogy az emberek, pláne a fiatalok, többet olvassanak, így magánkiadásban megjelentettem a Phaedra Colt regénysorozat első kötetét, a Repugnot. A könyv egy erotikus fantasy regény, ami egy teljesen új szemszögből, szokatlan módon mutatja be a vámpírrá válás folyamatát.


Eddigi megjelenések

Phaedra Colt - REPUGNO (2021)


Tíz éves korom óta írok történeteket, számomra az írás olyan magától értetődő és szükséges, mint lélegezni. Eddig csak a saját szórakoztatásomra írtam, viszont szeretném, hogy az emberek, pláne a fiat... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Phaedra Colt - REPUGNO (2021)

REPUGNO - IV. fejezet
REPUGNO - 4.

A REPUGNO c regény negyedik fejezete.

19 perc olvasás
0 0 0
REPUGNO - III. fejezet
REPUGNO - 3.

A REPUGNO c regény harmadik fejezete.

13 perc olvasás
0 0 0
REPUGNO - II. fejezet
REPUGNO - 2.

A REPUGNO c regény második fejezete.

20 perc olvasás
0 0 0
REPUGNO - I. fejezet
REPUGNO - 1.

A REPUGNO c regény első fejezete.

14 perc olvasás
0 0 0
Repugno - Prológus

REPUGNO: latin szó, jelentése: ellenáll, ellene harcol, küzd valami ellen

3 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Phaedra Colt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!