Barion Pixel nuuvella

Philip Gold

Kovács Olivér Mihály vagyok zeneszerző, író és programozó. 1989 májusában születtem Budapesten, elvégeztem egy főiskolát is, emiatt hivatalosan közgazdásznak is hívhatnám magam. Ezt több okból kifolyólag nem fogom megtenni, leginkább azért, mert régóta nem foglalkozom a közgazdaságtannal. Gyerekkoromban és tinédzser koromban hegedültem, gitároztam, énekeltem és még zenéket is írtam. A hegedű és az ének kikopott a repertoáromból, viszont ezt felváltotta a tollkoptatás, és a programozás. Írásaimat Philip Gold írói álnév alatt publikálom, amelyek a sci-fi és a fantasy műfajaiba sorolhatók. Ha véletlenül disztópikus művet ovlasol tőlem ne lepődj meg!


Eddigi megjelenések

Nakara krónikái - Az elátkozott vidék
https://payhip.com/b/Lw1hE


Kovács Olivér Mihály vagyok zeneszerző, író és programozó. 1989 májusában születtem Budapesten, elvégeztem egy főiskolát is, emiatt hivatalosan közgazdásznak is hívhatnám magam. Ezt több okból kifolyó... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Nakara krónikái - Az elátkozott vidék
https://payhip.com/b/Lw1hE

Felhasználva

Érezted már úgy, hogy a munkád totálisan értelmetlen és elidegenítő? A történet szereplője, John Anderson bizonyára így van vele. Talán ezért választja a bizonytalan ismeretlent, a biztonságos és szürke ismerőssel szemben.

21 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Philip Gold nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!