Barion Pixel nuuvella

Pók Katalin

A filozófiai PhD programban végeztem, apológiai könyveket írtam, eddig 5-öt. Ezen kívül, több felületen publikálok, tanulmányokat tudományos folyóiratokban, közéleti cikkeket webújságokban. Szépirodalomban életrajzi elbeszéléseket írok. 2020-ban, megnyertem a NyOSZ országos irodalmi pályázatot, ebben a műfajban. Pályáztam ebben az évben a Domonkos-Rend Hungary irodalmi pályázatára ugyancsak ebben a műfajban. A nuuvella oldalán életrajzi könyvemet adom közre, folytatásokban.


Eddigi megjelenések

Istentelen nagy szabadság
Európai látlelet
A reinkarnáció és az egyetlen élet paradigmája
A liberális kereszténységtől Egyiptomig
Gyógyulás Istennel


A filozófiai PhD programban végeztem, apológiai könyveket írtam, eddig 5-öt. Ezen kívül, több felületen publikálok, tanulmányokat tudományos folyóiratokban, közéleti cikkeket webújságokban. Szépirodal... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Istentelen nagy szabadság
Európai látlelet
A reinkarnáció és az egyetlen élet paradigmája
A liberális kereszténységtől Egyiptomig
Gyógyulás Istennel

A tanár úr
Átbotorkálni az életen - 1.

A középiskolás évek leírása, onnan is egy különleges tanár képe, akinek személye kihatott egész életemre

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Pók Katalin nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!