Barion Pixel nuuvella

Póli Emma

Azért írok, mert keresem én is a válaszokat ugyanazokra a kérdésekre, melyekre mindenki más. Mert szeretném megmutatni másoknak, hogy érzek, és megtudni, vajon ők ugyanígy tapasztalják-e a minket körülvevő világot.

Mikor írok, rövid vagyok és lényegre törő; fontos számomra a hangulat, a környezet, a benyomások - ezek ugyanúgy részei a történeteimnek, mint a kimondott, vagy kimondatlan szavak, a tettek.

Azért írok, mert úgy érzem, van mit mondanom a világnak és az írás az, ami segít abban, hogy ezt megtegyem.


Azért írok, mert keresem én is a válaszokat ugyanazokra a kérdésekre, melyekre mindenki más. Mert szeretném megmutatni másoknak, hogy érzek, és megtudni, vajon ők ugyanígy tapasztalják-e a minket körü... tovább olvasom

Szeplők

Egy útszéli, éjjel-nappali étkezde, egy idegen, és néhány szeplő.

12 perc olvasás
0 0 0
Reggel. Délben. Este.

Egy elveszett huszonéves belső gondolatai - reggel, délben, este.

10 perc olvasás
0 0 0
Az utolsó nyár

Az utolsó nyár szabadsága, szépsége, szomorúsága

3 perc olvasás
4 3 0
Nyári zápor

Egy nyári zápor, három ember, három történet.

3 perc olvasás
3 2 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Póli Emma nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!