Barion Pixel nuuvella

Póli Matilda

Póli Matilda vagyok, 20 éves, a Szegedi Tudományegyetem Informatikus könyvtáros szakos hallgatója. 13 éves koromban lettem könyvmoly, az olvasás iránti szeretetem irányított az írás felé. Jelenleg négy kiadott művem van, A csikó, aki tűzben született című sorozatom első négy része: Futó tűz, Sárkánytűz, Az őrzők tüze és Az otthon tüze. Emellett könyves YouTube csatornát vezetek (Matilda), ahol legtöbbször az olvasási élményeimről és könyvekről beszélek, de néha az írás is felbukkan, mint téma.


Eddigi megjelenések

Futó tűz (A csikó, aki tűzben született 1.)
Sárkánytűz (A csikó, aki tűzben született 2.)
Az őrzők tüze (A csikó, aki tűzben született 3.)
Az otthon tüze (A csikó, aki tűzben született 4.)
Tűz és Sötétség (A csikó, aki tűzben született 5.)


Póli Matilda vagyok, 20 éves, a Szegedi Tudományegyetem Informatikus könyvtáros szakos hallgatója. 13 éves koromban lettem könyvmoly, az olvasás iránti szeretetem irányított az írás felé. Jelenleg nég... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Futó tűz (A csikó, aki tűzben született 1.)
Sárkánytűz (A csikó, aki tűzben született 2.)
Az őrzők tüze (A csikó, aki tűzben született 3.)
Az otthon tüze (A csikó, aki tűzben született 4.)
Tűz és Sötétség (A csikó, aki tűzben született 5.)


Póli Matilda ajánlásai

Póli Emma
Az utolsó nyár
Póli Emma
Nyári zápor
A Vihar és Szépség fiának Próféciája
A csikó, aki tüzben született előzménytörténetek - 3.

Esperanza és Vihar bemutatják Vihar szüleinek új otthonukat, de a családi látogatást felborítja három különös szerzet érkezése...

11 perc olvasás
0 0 0
Vihar és Esperanza
A csikó, aki tüzben született előzménytörténetek - 2.

Vihar kalandot keresve jött el otthonról, de az Északi-erdőben egészen másra bukkant, mint várta: egy régi barátra és egy bajbajutott kancára.

9 perc olvasás
0 0 0
Az út a Kontinensre
A csikó, aki tüzben született előzménytörténetek - 1.

Esperanza régóta szeretne eljutni az otthonául szolgáló szigetről a szárazföldre, de édesapja nem engedi. A kanca apja akaratának ellenállva elmegy, de a Kontinensen nem egészen az várja, amit elképzelt...

13 perc olvasás
2 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Póli Matilda nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!