Barion Pixel nuuvella

PR Reena

0 követő 3 történet

PR Reena

Szia! P.R. Reena vagyok! Szeretek olvasni, de írni talán még jobban! Szeretem a romantikus könyveket, amiken hol nevetek, hol sírok, vagy éppen a körmöm rágom le tövig. Ha te is szereted az ilyen történeteket nálam biztosan találsz.


Szia! P.R. Reena vagyok! Szeretek olvasni, de írni talán még jobban! Szeretem a romantikus könyveket, amiken hol nevetek, hol sírok, vagy éppen a körmöm rágom le tövig. Ha te is szereted az ilyen tört... tovább olvasom

Porba hulló álmok

Egy kamasz lány, aki elveszti az álmait és ez depresszióba taszítja. A reménytelenségből, csak az öngyilkosságot látja kiútnak. Visszagondolva viszont, máshogy döntene. Ismerd meg Anita történetet.

8 perc olvasás
0 0 0
Néma sikolyok

Egy gyermekkorában bántalmazott nő visszaemlékezése. A testvéri szeretet és önfeláldozás. A bátorság és a kiút megtalálása.

15 perc olvasás
1 0 0
Más szívvel!

Krisztina egy hirtelen rosszúllét után szembesül, a valósággal. Fiatal kora ellenére szívátültetésre szorúl. Ha nem kap hamarosan találnak hamarosan donor a számára, meghal. Szerencséje lesz, de vajon csak a szívet kapja meg? Vagy valami mástis?

18 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni PR Reena nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!