Barion Pixel nuuvella

Más szívvel!

Kaptál egy szívet, de biztos, hogy csak azt?

Vissza Elolvasom a történetet

 

PR Reena

Más szívvel!

Műfaj

romantikus

Rövid leírás / Beharangozó

Kaptál egy szívet, de biztos, hogy csak azt?

Rövid összefoglaló

Krisztina egy hirtelen rosszúllét után szembesül, a valósággal. Fiatal kora ellenére szívátültetésre szorúl. Ha nem kap hamarosan találnak hamarosan donor a számára, meghal.
Szerencséje lesz, de vajon csak a szívet kapja meg? Vagy valami mástis?

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

18 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben