Barion Pixel nuuvella

Rendes meg minden...

Rendes meg minden, de kényszeres gyűjtögető, a lakhelye olyan mértékben telített, hogy normális értelemben lakhatatlan. 
Az ágyakban nem lehet aludni mert az egyik szobában az egyik ágy tetején Gatto a kandúr alszik.
 A paplanból egy alagút van hajtogatva ebben pihen a cicus.
A másik ágyon mindenféle holmik vannak
-játékegér, játékpálca, varázspálca, macskavécé, macskafésü, jutalomfalatos intelligencia játékok,  etetőállomás és foglalkoztató játék a cicusnak ügyesség és intelligencia kihasználására és fokozására tapogatótorony formájában három nehézségi fokozattal-
Vackor a földön alszik egy matracon mellette egy zacskóban levesgyöngy az egyik kedvenc étele.
A hálószobában van még egy szekrénysor, öt darab asztal tele mindenféle iratokkal, papírokkal, újságokkal, ételekkel, italokkal, konzervekkel, gyógyszerekkel, táplálékkiegészítő termékekkel, macskaeledellel.
A kisebbik szobában van a macskavécé ide jár Gatto üríteni és itt szokott a számítógépen levelet írni pótanyunak aki már nagyon hiányzik:”Anyu gyere már haza és tegyél már itt rendet mert Vackor soha nincs itthon, nem törődik velem és nem fésüli meg a bundámat.”
Normális pasikra vágyom és amikor először találkoztam Vackorral nagyot dobbant a kis szívem mert rendkívül jóképű fiú tanári diplomával és két nyelvvizsgával.

Csak a hatalmas egója és a mérhetetlen önzése képtelenné teszi arra, hogy elköteleződjön.

Egy kollégiumban volt gondnok és technikai munkatárs de úgy is lehet mondani, hogy fókatologató, hólapátforgató, levélsepregető, szemétszedő és kukamosó személyzet.
Mielőtt felújították a kollégiumot ki kellett költöznie, gyorsan beköltözött egy régi ismerőséhez az úgynevezett pótanyukához aki egy nála jóval idősebb elvált asszony.
A költözést követően a gondnoki állásából is kirúgták és kibérelt egy üzlethelyiséget ahol masszőrként és talpreflexológusként dolgozik.
A mai napig jól megfér egymással a fókatologatás, a hólapátforgatás az embersimogatás  és a testformáló tevékenységek úgymint futás, kocogás, tánc, hiphop, úszás, korcsolyázás és a jóga.

A fából készült irodaépület ahol korábban modellügynöksége volt lebontásra került és most egy parkoló van a helyén, mögötte egy szép, új épület tüskékkel a tetején.

A Rosmarino utcában bérelt egy pincét ahová a faházból elvitte az ingóságait.

Ezután a Rosa utcában bérelt egy pincét ahová a Rosmarinoból vitte át ingóságait mivel onnan korábban kidobta a társasház.

Később a Rosából is kidobta a társasház és innen két újabb helyre vitte el az ingóságait.

Most 2019-ben három ingatlant bérel: egyet a Locanda utcában egyet a Wacekben és egyet a Turco utcában.

A pótanyukával egy ingatlant bérelnek közösen az Aquilán, itt két faház van az egyikben Vackor ingóságai vannak. 
Itt biokertészet van, csodálatos almákkal és csodálatos kukacokkal.
A lejtős telken nehéz levágni a füvet ezért inkább a természet uralkodik rajta.
Lehet itt még szalonnát sütni van hozzá viharlámpa és vízakna amiből lehet vizet venni.

Vackornak azért kell ez a néhány bérlemény mert lomtalanításból gyűjt ingóságokat melyeket a bolhapiacon vagy a garázsvásárban kíván eladni.

Jó üzletember, a katás egyéni vállalkozók gyöngye mert fenn tud tartani egyedül négy bérleményt, van egy szép almazöld autója amivel el tud menni az ügyfelekhez sőt még van egy életbiztosítása is mert gondol a jövőjére.

Viszont nincs családja, se felesége, se gyereke, egyedül pörgeti napjait a kis kétszobás lakótelepi lakásban a nagy, vörösbundás macska társaságában.
Ha masszőrre, talpreflexológusra, hómunkásra, takarítóra, úszómesterre, úszásoktatóra vagy szabadidőpartnerre van szükséged bátran keresd meg Vackort ő az aki mindig mindenben és mindenkinek segít.

Tetszett a történet?

1 1

Regisztrálj és olvasd a kedvenc szerzőidet!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Puttanesca

Rendes meg minden...

Rövid leírás / Beharangozó

Ezzel a történettel Wacekot szeretném reklámozni, velem szemben ő a multifunkcionális szakember, diplomával, nyelvvizsgákkal, divatos szakmákkal, telekkel, autóval, eltartási szerződéssel -a következő történet már macskamentes lesz-

Rövid összefoglaló

Ezzel a történettel Wacekot szeretném reklámozni, velem szemben ő a multifunkcionális szakember, diplomával, nyelvvizsgákkal, divatos szakmákkal, telekkel, autóval, eltartási szerződéssel -a következő történet már macskamentes lesz-

Olvasási idő

3 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Puttanesca nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!