Barion Pixel nuuvella

Putz Magdolna

1965-ben születtem, még nincs írói pályafutásom, de most nagyon nagy az elhatározás bennem, hogy kiírjak mindent magamból, ami a lelkemet nyomja, vagy ami egyszerűen csak ki akar jönni belőlem. Remélem, hogy ez nem csak nekem fog kellemes perceket szerezni, hanem Neked is, Kedves Olvasóm!


1965-ben születtem, még nincs írói pályafutásom, de most nagyon nagy az elhatározás bennem, hogy kiírjak mindent magamból, ami a lelkemet nyomja, vagy ami egyszerűen csak ki akar jönni belőlem. Reméle... tovább olvasom

Az örökség

Christina értesítést kap, hogy egy ismeretlen férfi végakaratának felolvasására ő is meghívott. Ki volt az elhunyt? Mi köze volt a nőhöz? Miért hagyott rá egy Toscan birtokot? Mit hordoz a régmúlt? Ezekre a kérdésekre derít fényt egy magánnyomozó.

29 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Putz Magdolna nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!