Barion Pixel nuuvella

rajkaibernadett

Utálok bemutatkozókat írni, de mivel muszáj, így álljon itt néhány szó. Egészen kis korom óta foglalkozom történetek írásával. Ezek nagyrészt saját szórakoztatásra készültek, de aztán később felkerültek mindenféle online felületre. Ez az oldal az első "komoly", "hivatalos" hely ahol publikálom a műveimet, amik főleg paranormális, fantasy, urban fantasy témájúak vagy több műfaj keverékei. Aki szereti a természetfeletti, a kicsit sötét humorú vagy rejtélyes történeteket, azoknak remélem tudok megfelelő olvasmánnyal szolgálni. Aki meg nem, nos, annak azt ajánlom, folytassa az oldal böngészését, biztosan talál magának valót! :)
Akit esetleg érdekel, az olvashat régebbi műveket tőlem a lenti linkre kattintva, angol nyelven. Ezek főleg rajongói művek, de vannak eredeti történetek is.


Eddigi megjelenések

Mint azt korábban említettem, még nem jelent meg hivatalosan művem. Ez az oldal az első ilyen jellegű dolog.


Utálok bemutatkozókat írni, de mivel muszáj, így álljon itt néhány szó. Egészen kis korom óta foglalkozom történetek írásával. Ezek nagyrészt saját szórakoztatásra készültek, de aztán később felkerült... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Mint azt korábban említettem, még nem jelent meg hivatalosan művem. Ez az oldal az első ilyen jellegű dolog.

rajkaibernadett első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni rajkaibernadett nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!