Barion Pixel nuuvella

Rákóczi Zsuzsa

Már egészen fiatal korom óta foglalkozom írással, de történeteim nagy részét eddig többnyire a fiók ismerte csak. Most vettem egy bátorsággal vegyített mély levegőt, hogy megmutassam őket a világnak. A betűk papírra vetése számomra kikapcsolódás, fontos örömforrás, és az önkifejezés eszköze is egyben.
Írásaim központjában az ember önmagára találása, lelki fejlődése áll. Főhőseim fájdalmaikon, múltbeli tapasztalataikon, választásaikon és megélt szerelmeiken keresztül kerülnek egyre közelebb önmagukhoz, és ennek hatására ismernek rá életük legfőbb küldetésére és mozgatórugójára.


Már egészen fiatal korom óta foglalkozom írással, de történeteim nagy részét eddig többnyire a fiók ismerte csak. Most vettem egy bátorsággal vegyített mély levegőt, hogy megmutassam őket a világnak. ... tovább olvasom


Rákóczi Zsuzsa ajánlásai

Lakó Péterfi Tünde
Vajon ki lesz ott...?
VeresTamas
A sárkány barlangjában
Szélnek eresztett álmaink

Mi kell ahhoz, hogy megálmodott álmainkat megvalósítsuk? Miért van az, hogy sokat közülük szélnek eresztünk?

3 perc olvasás
0 0 0
Az elfeledhetetlenek

Semmi nem öncélú az életben. Minden kapcsolódásnak oka és küldetése van. Van, amelyik az önszeretetre, önbecsülésre tanít, vagy önmagad felvállalására, és van, amelyik az elfogadásra.

3 perc olvasás
0 0 0
Édes szörnyeteg

Ez a rörvid történet olyan kapcsolatról ad képet, amiben sokkal inkább az alá-fölé rendeltség uralkodik, mintsem a szeretet. Amitől még a lélek is görcsbe rándul.

7 perc olvasás
0 0 0
Az éj leple

Mikor már nem keresel kibúvókat, nem menekülsz, csak átadod magad az érzésnek és a pillanat varázsának.

4 perc olvasás
1 1 0
Ha megfogan a remény

Szerelem, kapcsolat, elválás, majd egy új szerelem. Az élet nagy körforgása.

3 perc olvasás
1 1 0
Egy kapcsolat nézőpontjai

Egy kapcsolat élete, virágzása és fájdalmas bukása.

4 perc olvasás
0 0 0
Szerelmünk margójára

Két ember, akik csak rövid ideig szerethették egymást. Aztán messze sodorta őket egymástól az élet. De a sors tartogatott még számukra meglepetést.

9 perc olvasás
2 2 0
Majd újra felállsz

Szerette, bízott benne, de túlságosan feladta önmagát a kapcsolatában. Mert a szerelem néha rongybabává változtatja az embert.

9 perc olvasás
3 3 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Rákóczi Zsuzsa nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!