Barion Pixel nuuvella

Regman Kerol

Kedves Olvasó!

Amióta az eszemet tudom, imádom a könyveket, amióta meg írni tudok, azóta az írást is. Ennek köszönhetően szereztem egy újságírói diplomát és több hajtűkanyar után immár a szakmámban dolgozom. Ugyanakkor nagyon szeretem a kreatív írást, amire a munkám során kevés lehetőségem van. Leginkább a lélek dolgait szeretem boncolgatni, a történeteimet általában saját vívódásaim ihletik. Szeretem a gondolkodós sztorikat és azt, hogyha egy írás kicsit töredékes, azaz nem egyértelmű a lezárása.

Jó olvasást mindenkinek! :)


Kedves Olvasó!

Amióta az eszemet tudom, imádom a könyveket, amióta meg írni tudok, azóta az írást is. Ennek köszönhetően szereztem egy újságírói diplomát és több hajtűkanyar után immár a szakmámban... tovább olvasom


Regman Kerol ajánlásai

Bajsz Brigitta
Billentyűk 3. Fejezet
Bajsz Brigitta
Billentyűk
Pókháló

Egy megismerkedés és elválás története, dióhéjban.

2 perc olvasás
0 0 0
Egy csók margójára

Test és lélek vívódása

2 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Regman Kerol nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!