Barion Pixel nuuvella

Reithyia

0 követő 6 történet

Reithyia

Köszönöm, hogy itt vagy. :) Ezen az oldalon főként a mese és gyerekvers próbálkozásaimat szeretném megmutatni, egyébként fantasyt és fanfictiont írok elhibázott képzeletéletekről és hiábavaló képzeletszerelmekről.


Köszönöm, hogy itt vagy. :) Ezen az oldalon főként a mese és gyerekvers próbálkozásaimat szeretném megmutatni, egyébként fantasyt és fanfictiont írok elhibázott képzeletéletekről és hiábavaló képzelet... tovább olvasom

Varázstükör

"Varázstükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken?"

1 perc olvasás
0 0 0
Félelem

"Az ismeretlen az eljövendő rossznak minden forrása..."

2 perc olvasás
0 0 0
A varázspálca

A Kis Varázsló szorgosan tanulta a csiribíket, csiribákat, mégsem volt elégedett. Mit ér a sok apró-cseprő kis varázslat, ha nagy, látványos is lehet?

2 perc olvasás
0 0 0
Báb

"Már hernyókorában tudta, hogy más, mint a többiek..."

2 perc olvasás
0 0 0
Tükörkép

"Kíváncsi kis csillagból kalandvágyó csillagpor..."

1 perc olvasás
0 0 0
Álommanó

Rövid versike álmokról, mesevilágokról és kardvirággal hadakozó bátor királylányokról.

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Reithyia nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!