Barion Pixel nuuvella

Robert MacLeod

Gyerekkorom óta történeteket alkotok. Többnyire sci-fi-akció-kaland témában, azonban -egy rövidke időszakot leszámítva- soha nem került papírra egyetlen irományom sem. Egészen ez idáig. Nincs nevem szerzői körökben (még), de szeretném megmutatni magam, és az alkotásaimat az olvasóknak. Igazi "old school"-os vagyok, mind zenében, mind az írásaimban.


Gyerekkorom óta történeteket alkotok. Többnyire sci-fi-akció-kaland témában, azonban -egy rövidke időszakot leszámítva- soha nem került papírra egyetlen irományom sem. Egészen ez idáig. Nincs nevem sz... tovább olvasom

Az érme

Az élet szeszélyes, néha olyan emberrel hoz össze, akire a legmerészebb álmunkban sem gondolnánk.

3 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Robert MacLeod nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!